۱۰ شهریور ۱۳۹۳، ۱۰:۰۵

مهاجری نژاد:

موزه صنایع دستی و هنرهای سنتی لرستان با 400 قلم شی راه اندازی شد

موزه صنایع دستی و هنرهای سنتی لرستان با 400 قلم شی راه اندازی شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان از راه اندازی موزه صنایع دستی و هنرهای سنتی لرستان با 400 قلم شی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا مهاجری نژاد شامگاه یکشنبه در مراسم افتتاحیه موزه صنایع دستی و هنرهای سنتی لرستان با اشاره به اینکه همه آثار به جا مانده از تاریخ لرستان در موزه های برتر دنیا بیانگر قدمت و گستردگی تاریخ و فرهنگ لرستان است، اظهار داشت: همه ما باید امانت دار خوبی برای تاریخ، فرهنگ و هنر این خطه باشیم.

وی با بیان اینکه دلیل اینکه لرستان به این درجه از تولیدات فرهنگی در طول تاریخ رسیده خرده فرهنگ هایی است که در این استان وجود داشته و دارد، تصریح کرد: همه باید این فرهنگ و هنر را پاس بداریم تا بتوانیم آن را به خوبی حفظ و معرفی کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان با اشاره به اینکه امیدوارم در آینده یک بازارچه دائمی صنایع دستی در استان داشته باشیم، گفت: این بازارچه در قسمت آزاد شده قلعه فلک الافلاک دایر می شود تا بتوان به وسیله آن فاصله بین تولید و مصرف را کم کرد.

مهاجری نژاد با بیان اینکه متاسفانه در ورودی و خروجی شهر نیز هیچ بازارچه صنایع دستی وجود ندارد، تصریح کرد: به دنبال این هستیم که تا دوماه آینده فضای لازم در قلعه فلک الافلاک برای دایر کردن بازارچه صنایع دستی فراهم شود.

وی با تاکید بر اینکه هنر و هنرمند را باید قدر بدانیم و تلاش کنیم تا تولیدات هنرمندان به بازار عرضه شود، افزود: امروز نیز موزه صنایع دستی و هنرهای سنتی لرستان در خانه تاریخی آخوند ابو  افتتاح شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان لرستان با اشاره به اینکه این موزه 400 قلم شی را شامل می شود، اظهار داشت: این آثار در حوزه های دست بافته ها، صنعت فلز، زیورآلات زنانه، آلات موسیقی و آثار دارای مهر اصالت هنرمندان لرستانی دارای غرفه است.

مهاجری نژاد با بیان اینکه برای افتتاح این موزه 138 میلیون تومان هزینه شده است، تصریح کرد: برای ادامه کار در فاز دوم نیز امسال 50 میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

وی یادآور شد: در فاز دوم کار که در قسمت پایین بنای تاریخی آخوند ابو بنا می شود، در ارتباط با روش ساخت ابزار و صنایع دستی به صورت مولاژ فعالیت می شود.

 

کد خبر 2361652

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha